N?

Naken, nervös, neger, nickelallergiker, neon, nemo, nyckel, nagellack.. Ja, vafan vet jag. På Fredag är det dags för Amanda att fylla Nitton år. Vilket kommer firas med en maskerad. Alla ska klä ut sig till något som börjar på N. Men vad tusan ska man hitta på? Svårt, svårt svårt..

Dagen som passerat har resulterat i en väldigt bra dag. Queenrepet var väldigt givande och framförallt roligt. Något som också var roligt var verksamheten med barnen ikväll. Föreställningen kommer bli toppen. Barnen jobbar jättebra och jag kan knappt vänta tills vi har Premiär. 

Imorgon ska jag till Tandläkaren och efter det kommer jag ha ett långt hål. Då ska jag besöka videoteket och hyra med mig jättemånga filmer med Lena Endre. Hon är helt fantastisk. Jag vill bli som hon.

Tillägnan

Till dig, du som är fjärd och spegel. Bidande segel, stiltje och vind.
Du som är ebb och flod. Eldströmmen i mitt blod. Jag är din!
Till dig, du som är spår i sanden. Eldsken på stranden, molndrakar sju.
Du som är lust och lek. Hägrande kust och svek. Det är du!
Till dig, måsarnas vita flykt. Ja, till dig. Sommarljus starkt och tryggt
Ja, till dig, till dig, till dig

Till dig, du är långt bort och nära. Vågor ska bära dig till min strand
Du som är böljesång. Dyningens mjuka gång intill land. Till dig.

Om jag ändå kunde..

Om jag kunde skulle jag byta ditt onda mot mitt ickeonda. Även fast jag vet att du skulle kämpa emot och inte låta mig göra det så skulle jag ändå insistera. Om du ändå inte skulle ge med dig skulle jag smyga in till dig mitt i natten när du sover som allra djupast , smeka dig på kinden, dra fingrarna genom ditt hår dock utan att lägga det bakom ditt öra, samtidigt som jag med mina hemliga, magiska krafter tjuvar din smärta.. För min goni ska inte ha ont.

RSS 2.0